Obłędny koktajl na mleku kokosowym z malinami i jeżynami
KATARZYNA WAWRZYNIAK • dawno temuProsty, szybki w wykonaniu i przede wszystkim bardzo smaczny koktajl. Doskonały na II śniadanie lub deser :)
Składniki:
- maliny - 1 szklanka
- jeżyny — 1 szklanka
- mleko kokosowe - 1 szklanka
- woda — ½ szklanki
- erytrytol — 1 łyżeczka
- pyłek pszczeli — 1 łyżeczka
Przygotowanie:
Owoce przełożyć do misy blendera, dodać erytrol, zalać mlekiem kokosowym i wodą. Zmiksować do uzyskania pożądanej konsystencji. W razie potrzeby można dolać wodę. Wierzch obsypać pyłkiem pszczelim (można pominąć :) ).
Źródło: Koktajl na mleku kokosowym z malinami i jeżynami
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy
Pokaż wszystkie komentarze